IT-Smart - IT Tekniker i Västerås och Dalarna som hjälper din verksamhet med en smart start

Smart start
- för din verksamhet

En smart start är att ta reda på vad som lämpar sig bäst för just din verksamhet och dina medarbetare. Som er lokala It-tekniker i Västerås & Dalarna har vi vad som krävs. Med vår erfarenhet som it-tekniker kan vi agera rådgivande och proaktivt hitta en lönsam lösning. Vi startar alla våra samarbeten med en genomgång där vi lär oss förstå kraven på just din verksamhet.

IT-Smart - IT Tekniker i Västerås och Dalarna som hjälper din verksamhet med en smart start
IT-Smart - IT Tekniker i Västerås och Dalarna som hjälper din verksamhet med en smart start
Hur fungerar det?

Vi är IT-tekniker som förespråkar ett tätt samarbete i Västerås & Dalarna

Med våra kontor i Västerås & Falun ses vi som en lokal it-tekniker för företag belägna i Dalarna och Västmanland, alltid nära till hands.

En Smart start innebär rent praktiskt att vi som it-tekniker i Västerås och it-tekniker i Dalarna går igenom er verksamhet grundligt, vi granskar praktiska saker som era befintliga datorer och it-system till mjuka värden som kunskapsnivån hos era medarbetare.

På så vis ringar vi in både behov och möjligheter samt ger oss som it-tekniker rätt underlag för att kunna föreslå den mest lämpliga vägen framåt och givetvis en långsiktig utvecklingsplan.

Vi är bara ett samtal bort

IT-tekniker med örat mot er verksamhet

Vi är bara ett samtal bort, när det samtalet är genomfört kan ni förvänta er ett besök oavsett om ni som företag är hemmahörande i Västerås, Västmanland eller Dalarna. Våra IT-tekniker kommer ut på plats hos er och genomför en nulägesanalys även kallat Smart Start där vi kollar på följande delar:

  • Typ av verksamhet
  • Kritiska sektorer
  • Kritiska faktorer
  • Nuvarande produkter och tjänster/funktionalitet
  • Kunskapsinventering
  • Antal anställda
  • Typ av arbetsplatser
  • Finansiering

Låt oss berätta mer

Vi bokar gärna in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans går igenom potentiella lösningar för just er verksamhet. Och säger hej, såklart!

IT-Smart - när det
inte stannar!

Inställningar för cookies