IT tekniker för din verksamhet i Västerås & Dalarna | IT-Smart
IT-Smart - IT Tekniker i Västerås och Dalarna som hjälper din verksamhet med en smart start

Smart start
- för din verksamhet

En smart start är att ta reda på vad som lämpar sig bäst för just din verksamhet och dina medarbetare. Som er lokala It tekniker i Västerås & Dalarna har vi vad som krävs. Med vår erfarenhet som it tekniker kan vi agera rådgivande och proaktivt hitta en lönsam lösning. Vi startar alla våra samarbeten med en genomgång där vi lär oss förstå kraven på just din verksamhet.

IT-Smart - IT Tekniker i Västerås och Dalarna som hjälper din verksamhet med en smart start
IT-Smart - IT Tekniker i Västerås och Dalarna som hjälper din verksamhet med en smart start
Hur fungerar det?

Vi är IT tekniker som förespråkar ett tätt samarbete i Västerås & Dalarna

Med våra kontor i Västerås & Falun ses vi som en lokal it tekniker för företag belägna i Dalarna och Västmanland, alltid nära till hands.

En Smart start innebär rent praktiskt att vi som it-tekniker i Västerås och it tekniker i Dalarna går igenom er verksamhet grundligt, vi granskar praktiska saker som era befintliga datorer och it-system till mjuka värden som kunskapsnivån hos era medarbetare.

På så vis ringar vi in både behov och möjligheter samt ger oss som it tekniker rätt underlag för att kunna föreslå den mest lämpliga vägen framåt och givetvis en långsiktig utvecklingsplan.

Vi är bara ett samtal bort

IT tekniker med örat mot er verksamhet

Vi är bara ett samtal bort, när det samtalet är genomfört kan ni förvänta er ett besök oavsett om ni som företag är hemmahörande i Västerås, Västmanland eller Dalarna. Våra IT tekniker kommer ut på plats hos er och genomför en nulägesanalys även kallat Smart Start där vi kollar på följande delar:

  • Typ av verksamhet
  • Kritiska sektorer
  • Kritiska faktorer
  • Nuvarande produkter och tjänster/funktionalitet
  • Kunskapsinventering
  • Antal anställda
  • Typ av arbetsplatser
  • Finansiering
Upptäck Våra övriga Tjänster

Vi är där och hjälper er när det inte får stanna

Vårt uppdrag är att säkerställa att din verksamhetsbaserade infrastruktur fungerar både i vardagen och när du inte är på plats.

IT-Analys

Låt IT-Smart säkerställa att ditt företags olika system, processer och automatiska kontroller är fullt tillförlitliga. Både vad gäller drift, beräkningar och innehåll.

Läs mer

IT-Drift

Vi säkrar upp allt vi kan för att din verksamhet inte ska stanna p.g.a det IT-baserade verksamhetsstödet. Vi hjälper med tillfälliga avbrott p.g.a faktorer som vi inte kan påverka - oavsett hur IT-Smarta vi är.

Läs mer

Produkter & Utbildning

Vi utbildar både individer och grupper för att ge rätt förutsättningar för alla medarbetare att jobba smart, korrekt och tillsammans. Vi erbjuder produkter för de flesta verksamheter och syften.

Läs mer

Låt oss berätta mer

Vi bokar gärna in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans går igenom potentiella lösningar för just er verksamhet. Och säger hej, såklart!

IT-Smart - när det
inte stannar!

Inställningar för cookies