Om oss | IT-Smart

IT-Smart sedan 2005

Verksamheten startade 2005 då vi med lång branscherfarenhet i ryggen var redo att börja göra företag IT-smarta. Vår affärsidé bygger på att leverera moderna IT-tjänster och produkter som effektiviserar och underlättar i våra kunders vardag. Vi vill hjälpa våra kunder att få en modern arbetsdag, idag och i framtiden.
Vid rodret finner ni mig, German Hofmeister. Välkommen att kontakta mig direkt om ni har några frågor eller funderingar.

Vision & Identitet

Vår vision är att bli företagens självklara val av IT-partner. Det ställer höga krav på oss i många avseenden. Våra medarbetare måste vara de rätta, leverantörer utvalda med noggrannhet och vi måste hålla oss uppdaterade med det senaste inom den tekniska utvecklingen.

trygghet

Våra kunder har alla olika behov. Det finns alltid likheter, men de är sällan identiska. Avgörande för ett framgångsrikt samarbete är därför att vi sätter oss in i varje kunds verksamhet och förstår deras behov. När vi sett till att våra kunder har rätt förutsättningar för att vara som mest effektiva och produktiva. När de har en trygg backuplösning och inte låter slumpen avgöra om deras verksamhet överlever en server-krasch, brand eller ett åsknedslag. Då har vi lyckats med det som IT-Smart står för. Och när, inte om, något behöver fixas, då ska vi aldrig vara längre bort än ett telefonsamtal.

kvalitet

Vi har genom fina resultat i våra kundundersökningar fått kvitto på att vi gör ett bra jobb. Det är framför allt servicenivån som uppmärksammats kring vår identitet, det är ingen slump. Vi bryr oss helt enkelt om våra kunder och deras verksamhet.

Effektivisera genom IT-Smart!

Vi bokar gärna in ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans går igenom potentiella lösningar för just er verksamhet. Och säger hej, såklart!

IT-Smart - när det
inte stannar!

Inställningar för cookies