Senaste nyheter & uppdateringar 

Vi vill ha utvecklande samtal från våra kunder - det är ett betyg på hur smarta vi har varit. Vi vill ha många samtal från våra kunder där vi pratar om hur vi ska ta oss vidare, utveckling, nya användare, nya funktioner eller möjligheter som lämpar sig bäst för just din verksamhet

Utbildning

02.05.2018

Vi utbildar både individer och grupper för att ge rätt förutsättningar för alla medarbetare att jobba smart, korrekt och tillsammans. En god grund för användaren sker först när man sätter in händelser i sitt rätta sammanhang avseende verksamhet, uppgifter, flöden och individers uppgifter.

Driftsäkerhet betyder att vi säkrar upp allt vi kan för att din verksamhet inte ska stanna p.g.a det IT-baserade verksamhetsstödet. Vi utgår från en Smart Start och bygger vidare för att jobba förebyggande och förhindra fel som kan uppstå innan de faktiskt uppstår. Vi påverkar allt som vi faktiskt kan påverka!

Vårt uppdrag är att säkerställa att din verksamhetsbaserade infrastruktur fungerar både i vardagen och när du inte är på plats.

Typ av verksamhet
Kritiska sektorer
Kritiska faktorer
Nuvarande produkter och tjänster/funktionalitet
Kunskapsinventering
Antal anställdaTyp av arbetsplatserFinansiering

IT är den stor del av vardagen för både privatpersoner och företag. Det finns exakt överallt - i vår kommunikation, i våra affärssystem och i vår vardag. Teknologi ska bara funka som det är menat, men riktigt så enkelt är det inte. Oftast, nästan i alla fall, står någon för mängder av planering och hantering för att just ditt...