Verksamhetsanpassade och individuella utbildningar

04.04.2018

Vi vill ge alla företag rätt förutsättningar

Utbildningar är grunden för allt i ett IT-baserat samhälle. För att kunna leverera rätt resultat med den mjukvara man använder så krävs det expertis - det sparar in tid, får det att se professionellare ut, och framförallt så är det bekvämare att använda. Vi vill ge alla företag rätt förutsättningar i deras mjukvaruverksamhet, vilket innebär att alla ska kunna utnyttja samtliga programs potential maximalt. En korrekt och smart användning kommer i slutändan att återspeglas i ett bättre resultat - och det strävar man alltid efter.

Vi utbildar alla som vill lära sig - vare sig det handlar om enskilda individer eller grupper. Genom att lära folk att jobba smart istället för mycket, så kommer flera tidskrävande processer som baseras på olika IT-problem att minska markant. En grundutbildning i IT kanske tar några timmar - men på ett år kommer den garanterat att spara dig timmar, om inte dagar, med rätt användning av de olika systemen.

Office-paketet


Microsoft Office är en av de vanligaste förekommande mjukvarorna som används i olika företag idag. Det är vanligt att programmet i näst intill samtliga affärsmässiga sammanhang, och att hantera dem kommer ge dig en stor fördel i affärsvärlden. Vare sig det handlar om att påbörja nya projekt, hantera nuvarande eller lära sig nya mjukvarufärdigheter så tillhandahåller vi möjligheten. Vi erbjuder utbildningar som kommer hjälpa dig och din organisation att nyttja programvaran till sin fulla potential, så att ni kan lägga tid på det som är viktigt istället..

Verksamhetsanpassade och individuella utbildningar

Vare sig det endast är den IT-ansvarige på avdelning som behöver lära sig, eller om det ska vara en verksamhetsgenerell utbildning, så kan vi hjälpa er. Vi erbjuder båda individanpassade och verksamhetsutbildningar som kan skräddarsy efter behov för att matcha just eran mjukvara. Detta kommer att ge en god grundförståelse i IT-hantering och förenkla det vardagliga mjukvaruprocesserna i er organisation - även om det bara handlar enkla hanteringsfrågor så finns det alltid ett mer tidseffektivt sätt att hantera det på, bara man har kunskapen. Vi erbjuder denna möjligheten till alla som är intresserade - och garanterar att det kommer vara värt det.

Vill du veta mer? 

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.